Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Designers in residence

nieuw

 

Designers-in-Residence: Cor Unum  is een kenniscentrum voor hedendaags design en het keramisch ambacht. Hier weten makers en topdesigners elkaar te vinden in een professionele keramisch werkplaats. Cor Unum is óók een aantrekkelijk designers-in-residence plek die ruimte en faciliteiten biedt aan design professionals en ontwerptalent. Een unieke plek waar het keramisch ambacht leeft en geeft. Onze residence biedt creatieve professionals en kunstenaars een eigen ruimte om te onderzoeken op welke wijze het keramisch ambacht kan bijdragen aan hun ontwerptaal.

 

Werkperiode: De lengte van je verblijf in de werkplaats kunnen we samen bepalen met een minimum van 10 dagen. Behalve dat je beschikt over je eigen werkplaats kun je ook een beroep doen op onze professionals en op onze productieruimte. Je komt bij ons in contact met collega-ontwerpers en deelt met hen desgewenst energie en inspiratie.

 

Deelname: Ben je een Design professional of ontwerp-talent dan kan je je aanmelden en inschrijven voor een periode in de residence. Je hoeft geen keramist te zijn, liever niet zelfs, de mooiste onderzoeken en resultaten komen van creatieven, die blanco in de materie stappen. Wel vragen wij een plan van aanpak in te leveren bij de aanmelding.

Aanmelden

Schrijf een mail naar info@cor-unum.com, vermeld daarin je contactgegevens. Schrijf je plan in het kort met tijd die je denkt nodig te hebben en stuur deze samen met je cv naar ons op. Dan gaan we na goedkeuring van je plan in gesprek over je gewenste werkperiode. Wij sturen je de prijzen en agenda van de Residence toe. De aanmelding is persoonlijk en niet bedoeld voor groepen.

Menu
preloader