Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Klei verhalen

Dutch Design door Kiki van Eijk

De Nederlandse ontwerper Kiki van Eijk levert al 20 jaar een onderscheidende bijdrage aan het Dutch Design. Van Eijk staat bekend om haar fantasierijke designs: van gecapitonneerde theepotten, gestikte varkens van keramiek of een keramisch frame geïnspireerd door Piet Mondriaan. Maar Kiki maakt ook naam met haar grillige klokken, haar wandkleden voor Google en poëtische etalages voor het Franse luxemerk Hermès.

Bezoek de wondere wereld van Kiki van Eijk. Van 26 september 2020 t/m 12 september 2021 is een rijke selectie van het werk van Kiki te zien in het TextielMuseum in Tilburg, waar ze samen met scenograaf Theun Mosk de expositie Gedachtespinsels creëert. Tegelijkertijd presenteert Cor Unum in Den Bosch onder de titel Kleiverhalen een overzichtstentoonstelling van het keramisch design van Kiki. Beide tentoonstellingen zijn los van elkaar te bezoeken, maar bieden wel een verbindend voordeel.

Kiki Soft Kruik

In het kader van deze beide exposities introduceert Kiki van Eijk een speciale versie van haar Soft Kruik waarin haar keramische en textiele vormen op bijzondere wijze gecombineerd worden. Voor de genummerde oplage heeft de ontwerpster unieke schilderwerkjes op textiel vervaardigd.

Kiki-arrangement Cor Unum x TextielMuseum

– Rondleiding Kleiverhalen Kiki, iedere donderdag bij Cor Unum om 10.30 of 14.30 uur; groepsgrootte: 4 personen. – Ontvangst met koffie en Bossche Bol – Kortingsvoucher voor een bezoek aan het TextielMuseum in Tilburg, 2 tickets (à 12,50 euro pp) voor de prijs van 1

Aanmelden en meer informatie

– Kosten per persoon 10,00 euro – Bij aankoop van de Kiki Soft Kruik kosten ticket (10,00 euro) retour – Aanmelden via info@cor-unum.com – Meer informatie over de tentoonstelling Gedachtespinsels | Dutch Design door Kiki van Eijk: www.textielmuseum.nl

Menu
preloader