Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Janneke Duister

Maker

Janneke Duister
Als stylist en redacteur bij foodies magazine ontstond mijn liefde voor (vintage) ceramics en ontdekte ik hoeveel energie maken en creëren me geeft. Inmiddels studeer ik keramiek en vormgeving aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk (BE) en ontwerp ik onder andere sieraden. Daarnaast ken je mijn gezicht misschien van mijn parttime functie bij Cor Unum.
In creatieve processen kom ik mezelf tegen en kan ik groeien, ik laat mezelf dan ook graag leiden door wat er tijdens het experimenteren met materialen ontstaat. Ambacht, duurzame materialen en sociaal ondernemerschap zijn belangrijke thema’s voor me en inspireren me in mijn werk.
Onder de naam Elisabeth Jane ontwerp ik oorbellen van keramiek met deels gerecyclede en natuurlijke materialen. De items die je bij Cor Unum vindt komen uit de Underworld collectie. Voor deze serie liet ik me inspireren door de plek waar ik me altijd in mijn element voel; het strand en de onderwaterwereld van de zee. Sommige oorbellen lijken op elkaar, andere zijn echte eenlingen. Je koopt ze per stuk zodat je ze zelf kunt combineren. Ik ben benieuwd naar jouw keuze!
@elisabethjane.ceramics

Menu
preloader