Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Open dagen Cor Unum: 30 mei t/m 3 juni 2023

Bezoek het atelier van COR UNUM in tijdsloten.

Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 30 mei t/m 3 juni van 09.00 tot 17.00 uur. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden.

Daarnaast krijgt u de unieke kans om een aantal van onze designers te ontmoeten.

Zij nemen u mee in hun creatieve wereld door middel van hun werk, schetsen en persoonlijk verhaal en krijgt u uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al het moois tot stand komt tijdens een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

Tijdens deze tour biedt Cor Unum voor liefhebbers van keramisch design een gratis rondleiding aan door haar inspirerende werkplaats. Het geeft bezoekers de gelegenheid met eigen ogen te zien op welke wijze de ontwerpen van toonaangevende kunstenaars resulteren in unieke producten. Van dinsdag 30 mei t/m vrijdag 2 juni 2023 kunt u zich opgeven voor een rondleiding met maximaal 4 personen per tijdslot. Bespreek een tijdslot t.a.v. Marianne via info@cor-unum.com

Dinsdag t/m vrijdag rondleiding:

Tijdsloten: 09.00, 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Zaterdag 3 juni vrije inloop.

OPEN DAG_24
Menu
preloader