Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Open dagen Cor Unum: 27 november tot en met 2 december 2023

Bezoek het atelier van COR UNUM,

Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 27 November tot en met 2 December van 09.00 tot 17.00 uur. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden.

Daarnaast krijgt u de unieke kans om een aantal van onze designers te ontmoeten. Tijdens deze tour biedt Cor Unum voor liefhebbers van keramisch design een gratis rondleiding aan door haar inspirerende werkplaats. Het geeft bezoekers de gelegenheid met eigen ogen te zien op welke wijze de ontwerpen van toonaangevende kunstenaars resulteren in unieke producten. Van maandag 27 November t/m donderdag 30 November  kunt u zich opgeven voor een rondleiding met maximaal 6 personen per tijdslot. Bespreek een tijdslot t.a.v. Marianne via info@cor-unum.com

Maandag t/m donderdag rondleiding:

Tijdsloten: 09.00, 11.00, 13.00 en 15.00 uur

Vrijdag 1 en zaterdag 2 december vrije inloop.

voor vrijdag en zaterdag is er de mogelijkheid om een workshop mee te doen: Maak je eigen vogelhuis. Onder begeleiding ga je je eigen vogelhuis bouwen, wij laten het drogen, glazuren en bakken het af. 4 weken later kunt u het ophalen. Kosten per persoon € 37,50  inclusief iets te drinken.

vrijdag en zaterdag van 10 tot 12:00 uur en van 14 uur tot 16:00 uur

OPEN DAG_24
Menu
preloader