Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Expo bij Yksi Expo

Overzichtstentoonstelling hedendaags keramiek
Cor Unum ontwerpers bij Yksi Expo in Eindhoven

Met een prachtige en representatieve line-up presenteert het Bossche keramiekcentrum Cor Unum tot 30 augustus 2020 toonaangevend design bij Yksi Expo in Eindhoven.

Dit platform dat Dutch Design, technologie, architectuur en andere creatieve disciplines bij elkaar brengt, legt zich in het bijzonder toe op duurzaam ontwerpen en circulair design. Dat biedt een passende ‘habitat’ voor de nieuwste keramische objecten van Cor Unum-ontwerpers Studio RENS, Alex de Witte, Kiki van Eijk, Roderick Vos, Bas van Beek, Satyendra Pakhalé, David Derksen, Floris Hovers, Geke Lensink, Humade, Kranen/Gille, Klaas Kuiken, Maarten Baas, Geert Lap, Lotte Landsheer i.s.m. Sergio Herman, Truly Truly, Mae Engelgeer en Sofie Boonman. Zij vormen een representatieve generatie die het hedendaags keramisch ambacht een stap verder brengt.

Yksi Expo is ondergebracht in een fraaie, industriële ruimte van maar liefst 600 m2 in het hart van Strijp-S waar ook werkruimten beschikbaar zijn voor (jonge) ontwerpers en duurzame stichtingen, die voor telkens wisselende en vernieuwende projecten en presentaties zorgen.

Menu
preloader