Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Tentoonstelling Anarchie

Van 18 januari tot en met 3 Februari kunt  u de zevende editie van deze Cor Unum wedstrijd bekijken. Voor deze editie is als thema gekozen Anarchie. 20 genomineerde werken zijn er te zien met uitleg van de studenten. Onze gastvrouwen in de winkel aan de Vughterstraat 270 nemen u aan de hand om de werken te laten zien. We nodigen u uit om te komen kijken. U kunt ook uw stem uitbrengen voor de publieksprijs.  4 Februari is om 14 uur de uitslag van de jury, maar ook van de publieksprijs.

Uit de stemmers wordt ook een lot getrokken, en misschien wint u dan wel een cadeaubon van Cor Unum.

De genomineerde inzendingen worden beoordeeld door een vakjury onder voorzitterschap van Sergio Herman. Verder hebben onder meer Mary Hessing (WOTH), Claire Vos (Studio Roderick Vos), Jacco La Gasse, Alex de Witte, Charlotte Landsheer (directeur Cor Unum) en Timo de Rijk (Design Museum Den Bosch) zitting in de jury. Maarten Baas spiekt mee.

Misschien zit er wel voor u een relatiegeschenk bij wat u uitgevoerd wilt zien door de mensen van Cor Unum. U geeft dan Jong talent een podium en de makers van Cor Unum.

u kunt u stem uit brengen op :

maandag van 12:30 uur tot 16:30 uur

Dinsdag van 9:30 uur tot 16:30 uur

Woensdag van 9:30 uur tot 16:30 uur

Donderdag van 9:30 uur tot 16:30 uur

Vrijdag van 9:30 uur tot 16:30 uur

Zaterdag van 9:30 uur tot 16:30 uur

 

Afgelopen jaren zijn er prachtige ontwerpen gemaakt door de studenten. Veel werk is al in gebruik genomen door restaurants of als relatiegeschenken. Onderstaande werken zitten in de collectie van Cor Unum en geven de jonge ontwerpers een podium om naast de grote vormgevers te staan op beurzen en presentaties. Oa : Amandi van Loon, Sjors Driessen, Tom van Rooij ,Merel Cremers, Pien Findhammer, Léa Cadieu,  Lennart Boersma en Maud van Rijn, Maite Dénolf, Leony van Schalm, Enrico Rapello en Mariana Gusso Nickel

 

 

Cor Unum Maarten Baas Anarchy
DSC01930
image
groot15_prodlarge
Draagvaas
460 (1 van 1)
Tito Wit 10×15 300dpikopie
460 (1 van 1)
Aarde en Vuur
Release1
Amy
A_musing_tale_Sjors_Driessen_Cor_Unum
Servies der Lusten Leony van Schalm Cor Unum
Menu
preloader