Hanneke Thiele afgestudeerd op het SintLucas, richting keramiek. Ik help vaak mee met aardewerk of porselein gieten of ik werk producten af die uit de mal zijn gekomen.

Toen Lotte nog lesgaf op het SintLucas kreeg ik haar als docent in het 2e jaar en mochten we 1 dag in de week gebruik maken van de werkplek van Cor Unum. Dit was natuurlijk een super mooie kans om praktijkervaring op te doen en goed inzicht te krijgen in het keramiekproces. Ik voelde me meteen erg thuis en koos daarom ook graag Cor Unum als mijn stageplek waarmee ik enorm veel geleerd heb. Na mijn stage ben ik blijven plakken .Als je eenmaal het ”cor unum-virus” te pakken hebt wil je niet meer weg!

Van mallen maken met Ton naar werken met porselein en experimenteren voor Designers. Bij Cor Unum heb ik ontzettend veel geleerd op diverse vlakken. Maar buiten de kennis, die ik er heb opgedaan, heb ik ontzettend veel mooie mensen leren kennen en het samenhorige, veilige en vertrouwde gevoel wat Cor Unum geeft zal me altijd bijblijven. Er zijn zoveel verschillende mensen en je kunt er echt jezelf zijn of je nu goed of minder goed in je vel zit het mag er allemaal zijn.