Stichting vrienden van het Keramisch Ambacht

Vrienden zijn onmisbaar. Voor iedereen persoonlijk, maar ook voor Cor Unum als stichting. Ons verhaal is het verhaal van velen. Van onze vaste makers, van de studenten die ons weer nieuwe ideeën aanreiken, van veel vrijwilligers, van toonaangevende en talentvolle ontwerpers met wie wij inspiratie delen, maar vooral – en zeker niet in de laatste plaats – van de vrienden van Cor Unum.

Hoe het werkt

Vriendschap kent vele vormen. Met de Stichting Vrienden van het Keramisch Ambacht geven wij daar graag vorm aan.

Met onze stichting maken we ons sterk om het keramisch ambacht in alle facetten te bevorderen, te ontwikkelen en te vernieuwen.

Daarvoor zijn Vrienden onmisbaar. Voor ons betekent de steun van Vrienden dat we het mede mogelijk maken om het keramisch ambacht veilig te stellen voor de toekomst. Zodat we met toonaangevende en talentvolle ontwerpers Nederlands en internationaal design een breed podium kunnen geven. En dat we de ontwerpers van morgen kunnen opleiden, en dat we professionals en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met elkaar kunnen blijven verbinden. Kortom, dankzij onze vriendenkring kunnen we blijvend een impuls geven aan keramische initiatieven.

Vrienden zijn dus onmisbaar. Elke vriend, elke bijdrage sluiten we in ons hart. Draag jij het keramisch ambacht een warm hart toe? Overweeg dan om ons structureel te steunen en word Vriend van het Keramisch Ambacht. Je kunt verschillende Vriendschappen met ons aangaan. Elke bijdrage heeft leuke extra’s. Dit zijn de drie Vriendschappen die wij onderscheiden*):

Aardewerk: € 50,00 per jaar

  • Vrienden beker
  • Nieuwsbrief
  • Een keer per jaar een lezing (evt. met partner)
  • Aanwezig zijn bij de uitslag van een designwedstrijd

Steengoed: € 250,00 per jaar

  • Alle voordelen van de Aardewerk vrienden
  • Deelname aan de jaarlijkse Vriendenborrel (evt. met partner)
  • Jaarlijks een keramisch aandenken

Porselein: € 1000,00 per jaar

  • Alle voordelen van de Aardewerk- en de Steengoed vrienden
  • Deelname aan een jaarlijks Special event voor Porselein vrienden van het Keramisch Ambacht

Het bestuur van Stichting Vrienden van het Keramisch Ambacht bestaat uit:

Kim Albert, voorzitter

Anne-Miek Nelissen-Hanssen

Lammie Nijsingh

*) Je schenking is aftrekbaar van de belasting omdat de Stichting Vrienden van het Keramisch Ambacht een ANBI-status heeft, waardoor de Geefwet van toepassing is. De voordelen van belastingaftrek gelden voor zowel particulieren als bedrijven. Voor de voorwaarden verwijzen we naar belastingdienst.nl/giften.

Mocht je interesse hebben een specifiek project dat jou na aan het hart ligt te steunen, dan is dit altijd mogelijk en kunnen we gezamenlijk onderzoeken welk van onze projecten past bij jouw belangstelling.

Stuur naar info@vrienden-keramisch-ambacht.com een mail als je je graag wilt aanmelden.

Meld je aan

Meer informatie hebben over het vriend worden van Cor Unum? Gebruik het formulier hier onder.

Zoek door onze collectie

Sluiten