Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Open dagen 4 tm 9 juli.

Bezoek het atelier en werk mee aan je eigen vogelhuis of beker schilderen.

Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 4 tm 9 juli van 9:30 tot 17:30 uur. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden.

Daarnaast krijgt u de unieke kans om een aantal van onze designers te ontmoeten die aan het werk zijn in de Designers in residence. ze nemen u mee in hun creatieve wereld door middel van hun werk, schetsen en persoonlijk verhaal en krijgt u uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al dat moois tot stand komt tijdens een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

Dinsdag 5 juli  yuri van Poppel

Woensdag 6 juli Kiki van Eijk

Donderdag 7  juli Alex de Witte

Tijdens deze tour biedt Cor Unum voor liefhebbers van keramisch design een gratis rondleiding aan door haar inspirerende werkplaats. Het geeft bezoekers de gelegenheid met eigen ogen te zien op welke wijze de ontwerpen van toonaangevende kunstenaars resulteren in unieke producten. Van maandag 4 tm 9 juli kunt u zich opgeven voor een rondleiding met maximaal 4 personen. Bespreek een tijdslot t.a.v. Marianne via info@cor-unum.com

Maandag tot en met zaterdag:

9:00 tot 10:30 uur
11:00 tot 12:30 uur
13:00 tot 14:30 uur
15:00 tot 16:30 uur

Op Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli kan je  zelf aan de slag :

Maak je eigen vogelhuis: je gaat onder begeleiding van Lotte een vogelhuis maken met 15 personen. Met koffie en iets lekkers voor € 35,00 per persoon. In een mal vorm je de basis met steengoed boetseerklei, daarna ga je los met je eigen bewerking. Wij bakken later het huis heel hoog in de ovens en dan is het weersbestendig. Zo maak je het wel heel aantrekkelijk voor de gevederde vriendjes om in jou tuin te nestelen.

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli:

10:00 tot 12:00 uur
13:30 tot 15:30 uur

Decoreren: In de vorm van persoonlijke korte uitleg met 6 personen onder begeleiding van Mariet, koffie en iets lekkers voor € 25,00 per persoon. Ook hier moet je je voor aanmelden via de mail. Bespreek een tijdslot t.a.v. Marianne via info@cor-unum.com

Vrijdag 8 en zaterdag 9 juli:

 

Fotografie: Dana van Leeuwen

_60A3505
Menu
preloader