Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Open dagen 27 en 28 November !

Bezoek het atelier van Cor Unum

Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 27 en 28 November van 9:30 tot 17:30 uur. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden.

Daarnaast krijgt u de unieke kans om een aantal van onze designers te ontmoeten die u meenemen in hun creatieve belevingswereld door middel van hun werk, schetsen en persoonlijk verhaal en krijgt u uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al dat moois tot stand komt tijdens een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

workshop decoreren :
Op Vrijdag & Zaterdag kan je  zelf aan de slag met het  decoreren van keramiek.In de vorm van persoonlijke korte workshops waarbij je aanschuift aan de decoratietafel.

workshop Kinsugi:  Op vrijdag en zaterdag   Heeft u thuis een gebroken keramiek lieveling item? Neem het zaterdag de 30ste mee naar ons en kom het onder begeleiding van de ontwerpers van Humade repareren met New Kintsugi. Dit is een nieuwe techniek om porselein te lijmen met goud gebaseerd op de oude ‘kintsugi’ die zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw. Neem het mee en kom meer te weten over de schoonheid van imperfectie. Don’t bin it, but enrich it.

De Cor Unum Open Dagen op  vrijdag 27 en 28 November vinden alle dagen plaats van 10.00 tot 17.30 uur. Wees welkom! ( werkvloer gaat 17:00 uur dicht )

Fotografie: Dana van Leeuwen

_60A3505
Menu
preloader