Bezoek onze winkel en werkplaats in 's-Hertogenbosch Lees meer

Open dagen 29 juni en 29 en 30 november!

Bezoek het nieuwe huis van Cor Unum

Sinds vorig jaar september is Cor Unum gevestigd in de Vughterstraat. Met een indrukwekkende flagship store waarin zowel de galerie, de winkel, het lab en de productieruime een onderkomen vonden.

In het pand Pompen & Verlouw biedt de nieuwe locatie van Cor Unum nog meer ruimte om te tonen op welke wijze hoogwaardige keramiek tot stand komt. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden. De actuele designcollectie heeft de ruimte gekregen die het verdient en tijdens de Open Dagen op 23 en 24 november krijgt men uitgebreid de gelegenheid om te zien hoe al dat moois tot stand komt in de vorm va een rondleiding langs alle fasen van het keramisch productieproces.

Van ontwerp naar product
Tijdens de Open Dagen die we dit jaar organiseren op 29 juni en op 29 en 30 november kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwste producten en met het proces om van een ontwerp een hoogwaardig product te realiseren. Ook kan men zelf aan de slag met het ontwerpen of decoreren van servies. In de vorm van persoonlijke korte workshops waarbij je aanschuift aan de decoratietafel.

De Cor Unum Open Dagen op zaterdag 29 juni en op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vinden alle dagen plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Wees welkom!

Fotografie: Dana van Leeuwen

_60A3505
Menu
preloader