Bezoek het atelier van COR UNUM,

Bezoek Cor Unum tijdens de open dagen op 29 & 30 november 2024 van 09.00 tot 17.00 uur. In de vorm van een Verhalenwand kunnen bezoekers de geschiedenis van keramiek, van Cor Unum en van de (internationale) designwereld bekijken. Het verhaal van klei wordt zichtbaar door proefjes, resultaten van onderzoeken en producten uit verleden en heden.

Daarnaast krijgt u de unieke kans om een aantal van onze designers te ontmoeten. Tijdens deze tour biedt Cor Unum voor liefhebbers van keramisch design een gratis rondleiding aan door haar inspirerende werkplaats. Het geeft bezoekers de gelegenheid met eigen ogen te zien op welke wijze de ontwerpen van toonaangevende kunstenaars resulteren in unieke producten.

Planning Vrijdag 29 en zaterdag 30 november vrije inloop werkplaats.

Workshop ‘Maak je eigen vogelhuis’

Onder begeleiding van onze keramiekspecialisten ga je heerlijk aan de slag met klei. Na afloop heb je een uniek kunstwerk. Jouw creatie blijft bij ons en wordt in onze ovens afgebakken. Na ongeveer 4 weken krijg je telefonisch bericht dat het Vogelhuis opgehaald kan worden tijdens onze winkeltijden. Houd er s.v.p. rekening mee dat wij de vogelhuizen niet opsturen!

Praktische informatie
Datum 29 & 30 november
Tijden
10:00 – 11:30 uur
14:00 – 15:30 uur
Duur 90 minuten
Kosten € 37,50 p.p. betaling vooraf

Groepsgrootte maximaal 10

Ben je geprikkeld en wil je hieraan deelnemen meld je dan aan via de volgende link: Open dagen ‘Maak je eigen vogelhuis’

‘Decoreren’

Werk je graag met kwast en verf, dan kun je deelnemen aan de activiteit decoreren. Onze eigen professional op dat gebied laat je de fijne kneepjes van deze kunst zien en je gaat zelf ook aan de slag. Je kunt een keuze maken tussen verschillende producten om te decoreren. Van spaarvarkentjes tot aan borden, van bekers tot aan schaaltjes je keuze is in overleg met Marianne. Ook kan je kiezen voor de prachtige Porron vase (reguliere prijs € 70,00) om te decoreren. Jouw creatie blijft bij ons en wordt in onze ovens afgebakken. Na ongeveer 4 weken krijg je telefonisch bericht dat je gedecoreerde product opgehaald kan worden tijdens onze winkeltijden. Houd er s.v.p. rekening mee dat wij de producten niet opsturen!

Praktische informatie
Datum 29 & 30 november
Tijden
10:00 – 11:00 uur
11:45 – 12:45 uur
13:30 – 14:30 uur
15:15 – 16:15 uur
Duur 60 minuten
Kosten betaling vooraf
€ 20,00 p.p. kleine producten
€ 39,00 p.p. Porron vase

Groepsgrootte maximaal 8

Ben je geprikkeld en wil je hieraan deelnemen meld je dan aan via de volgende link: Open dagen ‘Decoreren’